Mandalay Design

MASTERCLASS Kelley Knickerbocker (USA)

Deze  EENMALIGE workshop serie is een feestje voor iedere mozaieker, beginner of gevorderd. De Amerikaanse mosaic artist Kelley Knickerbocker komt speciaal hiervoor naar Amsterdam! funkickmtg_amstMeer informatie over deze kunstenaar en haar bijzondere aanpak van abstract mozaiek: http://www.rivenworks.com/

Wanneer?  2-3-4 november, van 10:00-18:00 (inclusief 1 uur lunchpauze)

Je kunt ervoor kiezen om voor 1, 2 of 3 workshops te komen, waarbij je een flinke korting van maarliefst 200 euro krijgt bij 3 dagen! De workshops worden gegeven in het Engels, met als nodig uiteraard een Nederlandse vertaling.

Programma:

VRIJDAG
FUNdamento: Vorm + Richting = Flow
Leer hoe je met verschillende vormen een vloeiende lijn/richting, ‘andamento’, maakt. Je werkt met keramiek, smalti, marmer, kiezels en glas, zodat je uitgebreid kunt experimenteren met deze  manier van ‘kijken’. Een ideale workshop om te beginnen met abstract(er) werk.

ZATERDAG
Mind the Gap: ruimte als element in het mozaiek
Leer hoe wat je niet zegt in je mozaiek even belangrijk is dan wat je wél zegt. Oftewel: gebruik een ruimte zonder steentjes, om meer ademruimte te creeeren en spannende contrasten te maken.

ZONDAG
KICKassiette: buitengewoon met gebroken servies
Leer om met servies spannende texturen en relief te maken in een abstract mozaiek. Bobbels, lijnen, gebruik wat je normaliter weg zou gooien en maak er iets bijzonders van.

Kosten:
1 dag: 199 euro
2 dagen: 299 euro
3 dagen: 399 euro
DIT IS INCLUSIEF: álle materialen twv 25 euro, ondergronden, les info op papier, en een heerlijke vegetarische lunch twv 12,50.

Aanmelden kan via email of de agenda en klik op de gewenste datum(s) in de kalender.

Let op: kom je alle dagen, maak dan 3 aparte boekingen per dag. De korting wordt verrekend bij de bevestigings email.

De aanmelding is compleet bij ontvangst van het cursusgeld op NL61 RABO 0 102802467 Mandalay Mosaic Design, ovv je naam en data die je hebt gekozen.
Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 1 oktober. Tussen 1-15 oktober is 50% restitutie mogelijk, en na 15 oktober geen restitutie. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, ontvang je het gehele cursusgeld retour.

Top