Mandalay Design

KIDS

img_5742
Kinderfeestjes:

Wij komen bij u op locatie en brengen alles mee wat nodig is voor een heerlijk creatieve verjaardagsworkshop waar iedereen een bijzonder aandenken aan overhoudt. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het te bemozaieken voorwerp kies je van tevoren.

Kosten: 100 euro voor 2 uur workshop, plus materiaalkosten ( tussen 2,50 – 7,50 per kind, afhankelijk van het voorwerp).

Mozaiekles in ons atelier

In 2017 gaan we van start met cursussen voor de jonge kunstenaars tussen 6-11 jaar, in ons stoere en kleurrijke atelier in de Rivierenbuurt, of onze werkplaats in Amsterdam Noord.

Ervaring is niet vereist: iedereen die graag knutselt, puzzelt en met gereedschappen omgaat is welkom. Het is een activiteit die zowel populair is bij jongens als ook bij meisjes, en is ook uitdagend voor kinderen die al wel eerder eens gemozaiekt hebben.

Juf Lilian heeft meer dan 15 jaar ervaring in het mozaiekles geven aan kinderen in het basisonderwijs (en  5 jaar voor Talenten Tent Dynamo).

img_5511img_5523IMG_1628img_2953http://www.mandalaydesign.com/wp-content/uploads/2016/08/IMG_1628.jpg

Per lessenreeks maakt uw zoon/dochter 1 kunstwerk helemaal af. Dat kan zijn een spiegellijst, of een lamp, een mozaiektasje, of misschien wel een kamerfonteintje? Hierbij staat plezier en talentontwikkeling centraal, met daarnaast spelenderwijs les in kleurkeuzes, werken met motieven en verschillende materialen zoals glas, keramiek en- heel populair- de schatkist met ‘gevonden mooie spulletjes’.

Lestijden: maandag 15:30-17:00
Leeftijd: 6-11 jaar
Kosten: 62,50 euro
*inclusief alle materialen, limo en wat lekkers

maximaal 8 kinderen per cursus
Klik op Agenda voor data of stuur een mail voor meer informatie, wachtlijsten etc.

Na aanmelden ontvangt u een bevestiging.

 

 

Top