Mandalay Design

Workshops


lili in studio welkom

Welkom in onze mozaiekwerkplaats in Amsterdam!
Welcome to our Amsterdam studio – we also teach in English and German!

 

Lilian geeft al ruim 15 jaar les in binnen en buitenland en heeft een enorme hoeveelheid ervaring in het lesgeven aan alle leeftijden (van peuters tot lyceum, van praktijk tot speciaal onderwijs) en uiteraard ook aan volwassenen. Ook heeft zij als hoofddocente voor gerenommeerde mozaiekbedrijven als S-tiles en Amphora mozaiek duizenden cursisten mogen opleiden. Ben je klaar om eindelijk eens ‘de geheimen van de smid’ te weten te komen op mozaiekgebied? Schrijf je dan snel in voor een van onze workshops, je bent van harte welkom!

De groepjes zijn klein: met maximaal 5 cursisten krijg je alle aandacht om je in korte tijd zo hoog mogelijk die mozaiekladder op te tillen.

Voor klassiek Italiaans mozaiek heeft Lilian een opleiding in Ravenna gevolgd, waardoor ons atelier ook een uitstekende plek is om je te bekwamen in marmer en smalti mozaiek. We hebben meer dan 200 kleuren op voorraad- wellicht de grootste smalti collectie in Nederland!

Of het nu een bedrijfsuitje is, een basisworkshop of een clinic voor gevorderden, bij Mandalay Mosaic Design ben je altijd aan het juiste adres. Ook als je hulp wilt bij het opstarten van een (wat groter) project.

Wij leiden ook leerkrachten en activiteiten begeleiders op, zodat zij met een goede fundering mozaïeklessen kunnen aanbieden binnen hun school of organisatie.
Privé les en les op locatie mogelijk voor 45 euro p/uur.


Doe mee met één van onze workshops

 

Top